Tuesday, May 3, 2011

Salty.

Assalamualaikum.

So, hari ni pagi pagi dah gedik kat dapur, konon nak masak mee ruski goreng. Aku check almari dapur, (pantry konon LOL) yang tomyam dah takde. Ah, kecewa sikit. -.-
Yang ayam ada. Tapi aku tak berapa suka yang ayam. Anyway, demi nak buat mee ruski goreng, aku ambik je yang ayam.

Mula mula buat scrambled egg, pastu masukkan mee ruski yang siap direbus dalam kuali, masukkan serbuk mee ruski. Kemudian, siap !!!

Memang tabiat makan depan lappy. Makan satu suap, tiba tiba eeeuuuwww, apa ni, asal masin sangat. Aku tak bubuh garam atau pepper pun. Makan lagi satu suap, sampai tiga suap, ah, dah tak boleh telan. Masin sangat. Urghhh, aku tak suka masin masin doh. -.-
Sangat tak suka.

Maka aku tak habis makan benda tu. Eh jap, orang cakap, kalau anak dara masak masin masin, nak jumpa jodoh eh?
Hihi, sukanya aku. :D

4 comments:

Aisyah Elmo said...

x taw lak ada factoid mcm tu..lain kali nk bubuh byk garam la dlm masakan..hahaha..

hana sudradjat said...

x sabar tul hanan ni.nk jumpa jodoh cepat lah katakan.haha.

eqin said...

haha..x lama lagi la tu hanan..=p

Anonymous said...

ngee~~~~~~~~~~~-..-