Saturday, April 30, 2011

Mengapa?

Assalamualaikum.

Why am I chasing all these temporary stuff, when I am actually here stepping on this ground, to search for more meaningful things?

I remember, my brother said to me once, "Menutup aurat dengan sempurna ialah apabila kita berpakaian dan dengan pakaian itu juga, di mana mana pun kita boleh terus menunaikan solat."

I still remember the interviewer. How she looked, and what she wore. The way she talked and how she addressed everything. She's certainly to me, a perfect icon for Muslimah. I'd like to meet her again some day. She definitely represents Islam in a good way. One word can describe her, true modesty.

Mengapa kita terlalu cintakan dunia? Sedangkan, kita sememangnya hanya singgah di sini. Yang hakiki, di akhirat sana.
Renungan buat aku sendiri, dan sahabat taulan.

3 comments:

Neeza T. said...

best nya hanan mcm tu
kalau boleh nak jadi mcm tu jugak ouhh

ALyaa said...

:)

AsLaM said...

Like!!! :P